Slapen op de Jazz Night Express

De Jazz Night Express is een klassieke nachttrein, met knusse coupés, slaapwagenconducteurs en veel gezelligheid. In slaap vallen op de cadans van de trein en langzaam wakker worden terwijl je Berlijn binnen rijdt.

Voor alle reizigers op de Jazz Night Express is een bed in een van de coupés gereserveerd.

Als je losse plaatsen boekt, zullen er waarschijnlijk andere reizigers met je meereizen in de coupé. Dat wordt gezellig en past goed bij het concept van de Jazz Night Express. Als je meer privacy wil, kan je de hele coupé voor jezelf boeken. Je krijgt dan 10% korting op de kosten van alle ligplaatsen samen.

Alle coupes  hebben ruimte voor bagage en zijn voorzien van beddengoed. De coupes kunnen van binnen op slot. Op de gang bevinden zich wasruimtes en toiletten. Er zijn stewards aanwezig, die u onder meer kunnen helpen met de bedden en bovendien drankjes en snacks verkoopt. De steward kan de coupé van buiten afsluiten, zodat uw spullen veilig zijn tijdens het eten of de concerten.

De Jazz Night Express kent twee comfortniveaus:

Comfortabele couchettes

De couchetterijtuigen hebben vijf comfortabele slaapplaatsen per coupé. Overdag zijn de bedden om te bouwen tot vijf zitplaatsen.

Luxe slaapplaatsen

Luxe slaapwagons met drie bedden per coupé. Overdag zijn de bedden om te bouwen tot drie stoelen. Verder is er een eigen wastafeltje in de coupé en is deze voorzien van airconditioning.