Tickets

De Jazz Night Express kent twee comfortniveaus

Couchetterijtuigen

Couchetterijtuigen met vijf comfortabele slaapplaatsen per coupé. Overdag zijn de bedden om te bouwen tot vijf zitplaatsen.

Enkele reis € 189

Early Bird tickets voor € 169 zijn nu uitverkocht…

Retourreis slechts €99 extra

Als je een hele coupé voor jouw gezelschap wil reserveren, krijg je 10% korting.

Slaapwagons

Luxe slaapwagons met drie bedden per coupé. Overdag zijn de bedden om te bouwen tot drie stoelen. Verder is er een eigen wastafeltje in de coupé en is deze voorzien van airconditioning.

Enkele reis € 299

Early Bird tickets voor €169 zijn nu uitverkocht…

Retourreis slechts €99 extra.

Als je een hele coupé voor jouw gezelschap wil reserveren, krijg je 10% korting.

LET OP: de luxe slaapcoupés zijn voor de heenreis Rotterdam – Berlijn bijna uitverkocht!!

Als je losse plaatsen boekt, zullen er waarschijnlijk andere reizigers met je meereizen in de coupé. Dat wordt gezellig en past goed bij het concept van de Jazz Night Express. Als je meer privacy wil, kan je de hele coupé voor jezelf boeken. Je krijgt dan 10% korting op de kosten van alle ligplaatsen samen.

De genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief BTW. Tickets zijn inclusief het treinkaartje, reservering slaapplaats, beddengoed (kussentje, lakens en deken), live jazz, theater en de DJ’s. Tickets zijn exclusief eten en drinken. De genoemde kosten zijn ook exclusief transactiekosten vanaf 1%, afhankelijk van de betaalwijze.

Algemene voorwaarden.

Groepen vanaf 20 personen, graag even contact met ons opnemen.

Ticketshop

Helaas kan de Jazz Night Express door de situatie met het coronavirus in 2020 niet rijden. Gelukkig hebben we al wel een datum voor volgend jaar kunnen vastleggen: 2 – 4 juli 2021.

Ticketverkoop verloopt via onze shop op het Avayo platform.