Meals on Wheels

Wij zijn super blij om weer mee te doen met de 2020 editie van Jazz Night Express.

Dit jaar wordt het food concept anders dan de vorige editie. De keuken van de Jazz Night Express toveren wij om tot een Food Truck on Rails. SolKitchen & Sonny Cheffing gaan weer rocken in de keuken.

We serveren een spannend Creools diner in het restaurant in drie verschillende shifts verdeeld over de avond. Voor ‘s ochtends vroeg kan je een hangover ontbijt bestellen. Vanaf het moment dat de trein vertrekt bieden wij bovendien voor iedereen take away food aan.

Take Away menu

Wrap met gerookte kip, zoete aardappelspread, coleslaw en pickles
€7

Wrap met falafel, zoete aardappelspread, coleslaw en pickles
€7

Jazz Night Burger met cheddar, augurk, ui en Bourbon mayonaise
€8

Puntzak Creoolse steak met shrimp Jambalaya en coleslaw
€9

Indiase kokos curry met groenten, rijst, yoghurt en toppings
€9

Cajun style “Meatless” Meatloaf met Bourbon-peperroomsaus
€9

Appel kruimel taart met slagroom €7

Je kunt bij ons pinnen of cash betalen.

Cajun Food Club

Kom je ook gezellig bij ons tafelen terwijl de kilometers staal onder je doorglijden?

Meals on Wheels is het nieuwe diner concept van de Jazz Night Express.

Je kunt reserveren voor een van de drie shifts (19:30 / 20:45 / 22:00). In een shift van een uur kun je genieten van een heerlijke maaltijd en prachtig uitzicht, terwijl je lekker borrelt met je tafelgenoten. We hebben 2-persoons en 4-persoons tafels. We plaatsen jouw gezelschap als het kan aan een tafel. Mogelijk zitten er ook andere passagiers bij je aan tafel.

Wij serveren een heerlijke Creoolse maaltijd met verschillende bijgerechten uit de Cajun keuken. De maaltijd is inclusief wijn, bier en/of frisdrank.

€39,50 per persoon inclusief drankjes

Steak New Orleans, 72 uur gemarineerd in Rum en Cajun kruiden. Daarna 30 uur Sous Vide gegaard. Geserveerd met Bourbon-peper roomsaus.

of

Cajun style “meatless” Meatloaf, geserveerd met Bourbon- peperroomsaus.

Bij de steak/meatloaf serveren wij de volgende heerlijke gerechten: Garlic mash potato, shrimp Jambalaya, succotash en creamy Cajun cucumber

Nadat je hebt gereserveerd via onze ticket shop, nemen we contact met je op over de keuze tussen vlees of vegetarisch en eventuele voedselallergie.

Breakfast Club!

Kom vanaf 7:00 uur langs bij de Breakfast Club. It’s the best way to start your day!

Slowly wakeup with a meditation session and the perfect food to get rid of your hangover. Bestel je ontbijt in de ticket shop. Je kunt ‘s ochtends gaan zitten in het restaurant of het ontbijt meenemen naar je eigen coupé.

Breakfast sandwich + yoghurt + Bloody Mary = NO hangover

€ 11,50 per persoon