REIZIGERSONDERZOEK

Jazz Night Express 2019

Om onze dienstverlening verder te verbeteren hebben we de reizigers die in 2019 mee waren, gevraagd wat ze vonden van de Jazz Night Express.

De belangrijkste redenen om mee te gaan zijn de ervaring en de muziek. Meer dan de helft geeft aan met partner of vriend(in) te reizen. Geen enkele respondent aangegeven de volgende niet meer mee te gaan.

De reizigers komen overal vandaan: Parijs, Hamburg, Rotterdam, Warschau, Amsterdam, maar ook: Nijmegen, Epe, Amersfoort

“Jazz Night Express als geheel: in een woord fantastisch. Echt petje af voor de organisatie. Geweldige ervaring. Super leuke sfeer aan boord. Wij zouden zeker nog een keer gaan. Ik denk dat slaaptreinen hoe dan ook terug moeten komen”

REIZIGER 2019

Jazz Night Express als geheel 8,9

Beoordeling reizigers (38) Via onderzoekdoen.nl

Programma

8,4

Bediening en service

8,3

Netheid en hygiƫne

7,1

Reistijden

7,1

Bestemming

8,7

Kwaliteit rijtuigen

7,4

Op basis daarvan hebben we veel zaken gecontinueerd en versterkt, maar ook een aantal verbeteringen doorgevoerd. De rijtijden zijn beter, waardoor we wat later kunnen aankomen. Er komen meer stewards in de slaap- en couchettewagons. Zij geven de wagons extra gezelligheid mee, maken de reizigers wegwijs maken in de trein en zullen de schoonmaak beter monitoren.

De cijfers hierboven zijn omgezet van een classificatie zeer ontevreden (1-2), ontevreden (3-4), neutraal (5-6), tevreden (7-8) en zeer tevreden (9-10)